ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.


Σ.ΕΛ.Α.Σ.


ΣΠ.Ο.Κ.Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ


Φ.Ο.Σ.Ε.Σ.Ε.Φ.


Χ.Ο.Ο.Λ.ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ


Π.Ο.Α.ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ


ΧΕΙΡΩΝ


Α.Ε.Τ.Ο.Σ.

ΦΟΣ

Φυσιολάτρες Ορειβάτες Σπηλαιολόγοι

Ο Σπηλαιολογικός Σύλλογος Φ.Ο.Σ γεννήθηκε το 2002 και έως σήμερα, έχει να παρουσιάσει πλούσια και αξιόλογη δράση, βασισμένη στην καλή διάθεση, στο μεράκι και την αγάπη των μελών του προς την Φύση.

Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες επισκέψεις σε σπήλαια και σπηλαιοβάραθρα, όπως και σε φαράγγια, έχει οργανώσει εξερευνητικές αποστολές, καθαρισμούς σπηλαίων, βελτιώσεις αρματωμάτων και έχει συμμετάσχει σε αποστολές και ανάλογες δραστηριότητες άλλων συλλόγων.

Διοργανώνει κάθε χρόνο σεμινάρια Οριζόντιας Σπηλαιολογίας, Κάθετης Σπηλαιολογίας και Κατάβασης Φαραγγιών, ενώ κάθε δύο χρόνια διοργανώνει σεμινάριο Β΄επιπέδου σπηλαιολογίας.

Βελτιώνει το επιστημονικό επίπεδο των μελών του με διαλέξεις και σεμινάρια, ασχολείται με τεχνικά θέματα που απασχολούν την σπηλαιολογική κοινότητα, και από το 2005 που έγινε μέλος της Σ.Ο.Ε., συμμετέχει στην Σπηλαιοδιάσωση, στην Υποβρύχια Σπηλαιολογία, στη Χαρτογραφική Κοινότητα, βοηθάει στην προστασία των σπηλαίων με οποιοδήποτε τρόπο και πολλά άλλα...Διεύθυνση της έδρας του συλλόγου:
Εκαταίου 26-28 και Αγκύλης, Νέος Κόσμος, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
---

Ηλεκτρονική διεύθυνση ιστοσελίδας του συλλόγου:
www.foscaving.eu

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it