14η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση

Ενημερωθείτε για τα νέα των σπηλαιολογικών (και όχι μόνο) συλλόγων.

14η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση

Δημοσίευσηαπό xristoforos » Τρί Ιούλ 12, 2011 3:48 pm

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων (Ε.Ο.Σ. Χανίων) διοργανώνει την 14η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση στα Χανιά Κρήτης από τις 31/08 έως και τις 04/09/2011. Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.).
Η εκδήλωση προσπαθούμε να έχει την υποστήριξη των Δήμων Αποκορώνου και Σφακίων, μια και κατά την διάρκεια της συνάντησης θα υπάρχουν αρκετές παράλληλες δράσεις σε σπήλαια ή και σπηλαιοβάραθρα στην ευρύτερη περιοχή των Λευκών Ορέων, δηλαδή σε τοποθεσίες που ανήκουν γεωγραφικά στους Δήμους αυτούς. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις της συνάντησης, προβολές, παρουσιάσεις και συζητήσεις είναι το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου στους Άγιους Πάντες Αποκορώνου Χανίων, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 λεπτών από την πόλη των Χανίων. Στον χώρο αυτό προσπαθούμε να συνδυάσουμε και την διαμονή μερίδας των συμμετεχόντων, τόσο σε δωμάτια ή και αντίσκηνα με χώρους υγιεινής και διατροφής.
Σας παρακαλούμε για την καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής σε εύλογο χρονικό διάστημα, για να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων.
Επίσης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με ομιλία, παρουσίαση-προβολή θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική Δήλωση Ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν μέχρι και την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011, για να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της 14ης Π.Σ.Σ.. Ο κάθε Σύλλογος-(Φορέας που θα συμμετάσχει) μπορεί να παρουσιάσει μέχρι δύο το πολύ εργασίες. Οι παρουσιάσεις θα πρέπει να έχουν μέγιστη διάρκεια 10 λεπτά. Οι Δηλώσεις Ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή, σε κείμενο word με μέγιστο αριθμό λέξεων τις 300, στις ηλ/κές διευθύνσεις: eoshania@otenet.gr και 14pss.chania@gmail.com.
Τα Χανιά και η ευρύτερη περιοχή τους, εκτός από την υπέροχη ορεινή φύση, τις παραλίες και τις υπόλοιπες ομορφιές που προσφέρουν, έχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα σπήλαια, σπηλαιοβάραθρα και γεωλογικούς σχηματισμούς. Ο Σύλλογος μας θα προσπαθήσει να γνωρίσει στους συμμετέχοντες της συνάντησης, κάποιες από τις όμορφες υπόγειες γωνιές του νομού Χανίων, με επισκέψεις – δραστηριότητες σε επιλεγμένους προορισμούς, οι οποίες θα ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου, όποτε και θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της 14ης Π.Σ.Σ..
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποστείλουμε συμπληρωματικές πληροφορίες, που θα αφορούν προτάσειςγια τη διαμονή σας στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον τόπο διεξαγωγής της συνάντησης, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που θα διευκολύνουν τη συμμετοχή σας στην συνάντηση. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας http://www.eoshanion.gr έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή καταχώρηση για την 14η Π.Σ.Σ. και Blog, τα οποία θα ενημερώνονται με νέα και ειδήσεις για την διοργάνωση.
Για Δηλώσεις Συμμετοχής, Δηλώσεις Ενδιαφέροντος Παρουσίασης και Χρήσιμες Πληροφορίες, πατήστε εδώ http://eoshanion.gr/images/14speleo.pdf
Επίσης χρήσιμες πληροφορίες για την διοργάνωση μας, θα βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της συνάντησης: http://cavemeet2011.blogspot.com/
Χριστόφορος Μπαλαδήμας
Ε.Ο.Σ. Χανίων
xristoforos
Registered User
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 5:26 pm
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό xristoforos » Τρί Αύγ 09, 2011 9:06 pm

Κατόπιν ορισμένων τεχνικών προβλημάτων είμαστε υποχρεωμένοι να ορίσουμε νεα τοποθεσία διεξαγωγής της 14ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης. Η νεα τοποθεσία είναι το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Kalyves beach hotel στο χωριό Καλύβες Αποκορώνου. Επίσης θα υπάρχει χώρος κατασκήνωσης σε πολυ μικρή απόσταση από το χώρο των συνεδριάσεων με εγκαταστάσεις υγιείνης. Περισσότερες πληροφορίες εντός ολίγων ημερών. Θα παρακαλούσαμε να επισπεύσετε τις δηλώσεις συμμετοχής και παρουσιάσεων ωστε να μας διευκολύνετε στην πιο γρήγορη δημοσίευση του προγράμματος της συνάντησης.
Ευχαριστούμε.
Χριστόφορος Μπαλαδήμας
Ε.Ο.Σ. Χανίων
xristoforos
Registered User
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 5:26 pm
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ


Επιστροφή στο Τα νέα των συλλόγων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron